Evidenční číslo: 1027/4500
Adresa: Bohumín, Skřečoň
Cena: 2 200 000Kč
Poznámka k ceně: Konečná cena včetně právního servisu a provize RK
2 200 000Kč

Nemovitosti

Popis nemovitosti

V zastoupení majitele Vám naše společnost nabízí pozemky s možností výstavby o celkové ploše 2 601 m2 ve velmi žádané a klidné lokalitě městské části Bohumín-Skřečoň. Rovinatý terén se dvěma přístupy (hlavní přístup z obecní asfaltové komunikace). Prosluněný pozemek s výhledem do krajiny. Lokalita s atmosférou venkova situována v městské části. Dle územního plánu obce se pozemky nachází v zóně SO - PLOCHY SMÍŠENÉ OBYTNÉ, viz. foto prezentace.

Stavba na pozemku - rodinný dům je součástí nabídky. Dům je samostatně stojící, zděný, nepodsklepený se sedlovou střechou, o disp. 5+2 (užitná plocha 180 m2, zastavěná plocha 207 m2). Původní selské stavení. Obvodové nosné konstrukce z cihelného zdiva. Dřevěný střešní krov, krytý asfaltovými pásy (lepenka) uloženými na dřevěném bednění. Klempířské konstrukce z pozinkovaného plechu. Betonové podlahy. Vápenná fasádní omítka. Okna dřevěná jednoduchá kastlová. Vytápění domu zajišťují kamna na tuhá paliva. Elektroinstalace (220 V, 380 V) původní s částečnou výměnou. Dům napojen na obecní vodovod. Plynová přípojka na pozemku. Odpady řešeny formou septiku. K zalévání zahrady slouží vydatná studna na pozemku.

Dispozice: V 1.NP vstupní zádveří - předsíň, kuchyně, 5 pokojů + další prostory. V podkroví možnost rozšíření obytné části domu.

Nemovitosti jsou situovány v zástavbě rodinných domů 5 min. jízdy autem od centra města. Velkou výhodou je dostupnost městské hromadné dopravy a veškerá občanská vybavenost.

Průkaz energetické náročnosti inzerujeme dle zákona v energetické třídě G. Zprostředkování financování nemovitosti zajistíme zdarma. Pro další informace kontaktujte našeho makléře. Těšíme se na Vaší návštěvu.

Základní info

Umístění: Okraj obce
Adresa: Bohumín, Skřečoň
Cena obsahuje včetně právního servisu, s provizí RK

Inženýrské sítě

Plyn, Voda, pitná, Studna, 400V, , 230V, , Voda, užitková

Charakteristika objektu

Bydlení pro rodiny

Dopravní dostupnost

Vlak, Autobus, Silnice, Dálnice, MHD

Vybavenost v okolí

Pošta, Supermarket, Škola, Školka, Úřady, Zdravotnická zařízení, Kompletní síť obchodů a služeb

Charakter okolí objektu

Obytná,Venkovská

Další údaje

Zdroj vody:

Dálkový vodovod, Studna

Přístupová cesta:

Asfaltová, Nevyužitá, Zpevněná

Odpad, kanalizace:

Septik

Plyn:

Plynovod

Elektro:

400V, 230V

Máte otázku?

Kde inzerujeme?