Evidenční číslo: 941/4500
Adresa: Košařiska
Cena: 2 690 000Kč
Poznámka k ceně: Konečná cena včetně právního servisu a provize RK
2 690 000Kč

Nemovitosti

Popis nemovitosti

Naše společnost Vám v zastoupení majitele nabízí stavební pozemek o ploše 2 726 m2 ve velmi žádané, klidné lokalitě chráněné krajinné oblasti CHKO Beskydy obce Košařiska - lokalita \"Bahna\".

Malebná beskydská vesnice Košařiska leží nad horskou říčkou Kopytnou a na svazích zdejších vrchů. Členitá \"dědina\", s územím rozbrázděným hlubokými údolími s horskými bystřinami, nad nimiž se týčí kopce Kikula, Gruniček, Skalka nebo Kičera a dominují vrcholy Ostrého (1044 m) a Kozubové (982 m).

Celoroční přístup na pozemek po obecní komunikaci (z horní části pozemku) bude dle plánu obce vybudován v průběhu roku 2023, stejně tak možnost napojení na inženýrské sítě (elektřina, voda, plyn, kanalizace). Dle územního plánu, se nabízený pozemek se nachází v zóně SB - pozemky a stavby pro bydlení v rodinných domech. Hlavní využití je vyhrazeno pro bydlení v rodinných domech. Parcela na velice mírně svažitém pozemku je nepravidelného obdélníkového půdorysu o rozměrech cca 27 m x 100 m. Budoucí stavbu možno situovat v horní třetině pozemku. Spodní část pozemku (plocha cca 400 m2) tvoří lesnatý porost.

Mezi zástavbou centra obce najdeme obecní úřad, prodejnu potravin, hostinec, ale také stylovou budovu místní základní školy a oblíbený přírodní kulturní areál.

Do obce dorazíte, když na hlavním tahu z Třince na Slovensko odbočíte v obci Bystřice doprava. Můžete také použit autobusovou dopravu z Třince nebo Bystřice (autobusová zastávka je 2 min. pěší chůzí). Ve vzdálenosti 9 km severně leží město Třinec, 17 km severně město Český Těšín, 23 km západně město Frýdlant nad Ostravicí a 26 km západně město Frýdek-Místek.

Finanční poradenství zajistíme zdarma s výhodným úročením. Pro další informace kontaktujte našeho makléře. Těšíme se na Vaší návštěvu.

Základní info

Umístění: Okraj obce
Adresa: Košařiska
Cena obsahuje včetně právního servisu, s provizí RK

Inženýrské sítě

Plyn, Voda, užitková, Voda, pitná, Kanalizace, Internet, 400V, , 230V,

Charakteristika objektu

Bydlení pro rodiny

Dopravní dostupnost

Silnice, Autobus

Vybavenost v okolí

Škola, Úřady, Zdravotnická zařízení, Supermarket, Pošta

Charakter okolí objektu

Rekreační,Rekreačně nevyužitá,Obytná,Venkovská

Další údaje

Zdroj vody:

Dálkový vodovod

Telekomunikace:

Telefon, Internet

Přístupová cesta:

Asfaltová, Zpevněná

Odpad, kanalizace:

Veřejná kanalizace

Plyn:

Plynovod

Elektro:

400V, 230V

Máte otázku?

Kde inzerujeme?