R domy

Chcete stavět? Nabízíme Vám výstavbu dřevostavby nebo zděné stavby ve spolupráci s firmou R domy s.r.o.

Dřevostavby - Výstavbu domů realizujeme přímo na stavbě systémem 2x4 (two by four). Jeho výhodou je rychlost a přesnost výstavby a především možnost kontroly všech realizovaných kroků. Používáme pouze kvalitní materiály - KVH řezivo, OSB desky a po celou dobu výstavby dbáme na technologické předpisy. 

Zděné stavby - Výstavbu zděných domů provádíme libovolnou technologií (Heluz, Ytong, Vapis). Stavbu provádíme vždy podle předpisů výrobce jednotlivých systémů. Máme na tyto technologie školení a vyvarujete se tak případným problémům jak při stavbě samotné, tak i při užívání domu v budoucnu.

Výstavbu domu provádíme od začátku do konce a proto poskytujeme maximální zákaznický a poradenský servis včetně financování tak, aby stavba domu probíhala co nejrychleji a bez starostí. Zároveň garantujeme konečnou cenu a termín dokončení.                                                                                                                             

Co nabízíme.

  • výstavba RD na klíč a to včetně základové desky

  • typové domy ve vysokém standardním vybavení

  • možnost zpracování individuálního projektu - ZDARMA

  • pomoc s vyřízením stavebního povolení

  • realizace samotné stavby domu, přípojek, plotů, cest atd

  • kompletní poradenství před i během realizace

  • individuální přístup a férové jednání

  • desítky realizovaných domů, reference

  • NOVINKA - nabízíme foukanou celouzovou izolaci

  • ceny typových domů s DPH, základovou deskou 

Výhoda dřevostavby

Dřevěné stavby přetrvávají staletí a z hlediska životnosti jsou plně srovnatelné se stavbami z jiných materiálů.

Dlouhá životnost dřevostavby a její odolnost vůči povětrnostním vlivům.

Doba výstavby je u dřevostavby podstatně kratší než u staveb zděných (5-6 měsíců).

Základová deska pro dřevostavbu je daleko jednodušší a tedy i levnější.

Dřevostavby vytváří velmi příjemné a zdravé prostředí pro bydlení.

Úprava dispozic místností dřevostavby díky použité technologii je velmi snadná a daleko méně náročná, než u zděných staveb.

Dřevostavba je úspornější při vytápění.

Jak stavba probíhá.

Výběr pozemku pro dřevostavbu - S klientem navštívíme jeho pozemek. Zvažujeme plusy a mínusy a pomáháme s utvářením představ, co by se na kterém pozemku dalo postavit.

Práce na studií pasivního domu - Nejprve musíme prověřit stavební regulativy a možnosti napojení na sítě v dané oblasti. odsouhlasíme dispozici a hmotové řešení, ladíme návrh do detailu (fasády, řešení venkovních úprav, koncept interiéru) a připravujeme podklady pro energetickou optimalizaci a první cenovou nabídku.

Energetická optimalizace - Pokud již máte ve studii definované skladby konstrukcí, základní koncept statiky a specifikace materiálů, můžeme zpracovat energetickou optimalizace do pasivního standardu. Řešit optimalizaci v tuto fázi má největší smysl, protože je možné ovlivnit celkový koncept domu, zasáhnout do konstrukcí, měnit rozměry či polohy oken atd.

Rozpočet na studii domu - Podle informací ze studie zpracujeme rozpočet, který ověří předpokládané náklady, aby investor věděl, s čím má počítat.

Práce na projektu pasivního domu - Když máme v ruce výstupy z energetické optimalizace, předběžného rozpočtu a kladné stanovisko odboru územního plánování, můžeme se pustit do projektu. Pro rodinné domy ve většině případů zpracováváme tzv. jednostupňový projekt.

 

Co možná nevíte o dřevostavbách.

Dřevostavby přetrvávají staletí a z hlediska životnosti jsou plně srovnatelné se stavbami z jiných materiálů. Záleží na účelu, pro který je stavíme a také na péči, kterou jim věnujeme po dobu jejich existence.

Dřevo jako každý materiál při určité teplotě opravdu hoří, ale technická norma konstatuje, že dřevěné konstrukce jsou požárně odolné. Zní to jako paradox, ale není to tak složité. Zuhelnatělá povrchová vrstva vznikající při požáru na nosných prvcích (trámech) totiž brání dalšímu ohoření.

Moderní dřevostavby mají „konstrukční ochranu dřeva“, aby se zamezilo vnikání vlhkosti do konstrukce a ochránily se konstrukční prvky před proudícím vzduchem. Konstrukční ochrana má vždy přednost před chemickou. Tím se výrazně zvyší ochrana proti červotočům a houbám.

Dřevostavby mají lepší tepelně - izolační vlastnosti než stavby zděné. Když zatopíte v dřevěném domě, máte v něm skoro okamžitě teplo. Kdežto zděný dům musíte vytápět několik hodin, než se v něm zahřejete, protože teplo se nejdříve akumuluje ve zdech. U dřevostavby ohříváte ekonomicky rovnou vnitřní objem vzduchu, teplo se tak neukládá nejdříve do těžkých konstrukcí jako u zděných staveb.

Dřevostavby jsou moderní domy na bázi dřeva a vypadají vždy podle toho, jak se shodne představa zájemce (stavebníka, stavitele, investorské firmy) o funkčnosti takového domu s výtvarnou potencí architekta, znalého konstrukcí dřevostaveb, praktickými zkušenostmi a schopnostmi projektanta.

 

Projekt zdarma

Pro naše klienty zpracujeme projektovou dokumentaci přesně podle jejich zadání a představ. Projektovou dokumentaci Vám zpracujeme zdarma.

 

Přijďte se podívat

Rádi Vám umožníme prohlídku našich staveb, kde získáte jak podrobnější informace o použité technologii, tak i představu o kvalitě a rychlosti výstavby. Postavíme Vám dům rychle, kvalitně a bez zbytečných starostí.

Samozřejmě můžeme předložit mnoho referencí od našich zákazníků a to včetně prohlídky domů!! Zašlete nám podklady pro cenovou nabídku, nebo si sjednejte osobní schůzku.

Zajistíme Vám veškeré dodávky materiálů a technologií jako je vytápění, rekuperace, obklady, dlažby, sanitu atd za zvýhodněné ceny od našich prověřených dodavatelů. Stačí si jen vybrat a o vše se postaráme.

Samozřejmostí jsou veškeré revize a pomoc při kolaudaci domu. Taktéž pomůžeme s výstavbou pergol, plotů, vjezdů, pojezdových bran, přípojkami, zahradními úpravami atd.

                      Vždy přihlížíme k přáním a možnostem klienta. Výstavbu domů provádíme po celé ČR.

                       Zaujala Vás naše nabídka? Máte dotaz? Chcete si vybrat z rozsáhlejší nabídky?

                                   Volejte +420 730 430 917  nebo email: info@azetreality.cz

 

 

 

 

 

 

 

 

Kde inzerujeme?