Evidenční číslo: 896/4500
Adresa: Píšť
Cena: 1 300 000Kč
Poznámka k ceně: Konečná cena včetně právního servisu a provize RK
1 300 000Kč

Nemovitosti

Popis nemovitosti

V zastoupení majitele Vám naše společnost nabízí pozemek s možností výstavby ve velmi žádané lokalitě obce Píšť v malebném prostředí prosyceném atmosférou vesnice. Rovinatý a mírně svažitý, zatravněný terén se vzrostlými ovocnými a okrasnými dřevinami. Přístup z obecní komunikace a dále přes sousední pozemek na základě věcného břemene chůze a jízdy. Dle územního plánu, se nabízený pozemek nachází v zóně B - Bydlení individuální v rodinných domech, bydlení v bytových domech s charakterem rodinných domů.

Elektřina, vodovodní řád, zemní plyn a kanalizace jsou dostupné na hranici pozemku. Vodu možno využívat také ze studny na pozemku, odpady je možno řešit také ČOV nebo septikem. Pozemek je ze všech stran oplocen drátěným pletivem. Stavba na pozemku není v dobrém stavu, nicméně nabízí budoucímu stavebníkovi úsporu nákladů při využití potenciálu množství kvalitních pálených cihel při rozebrání stavby.

Občanská vybavenost v podobě supermarketu, základní a mateřské školy, praktického lékaře, obchodu, pošty, restaurace a další v blízkém Hlučíně. Finanční poradenství zajistíme zdarma s výhodným úročením. Pro další informace kontaktujte našeho makléře. Těšíme se na Vaší návštěvu.

Základní info

Umístění: Klidná část obce
Adresa: Píšť
Cena obsahuje včetně právního servisu, s provizí RK

Inženýrské sítě

, , 230V, Studna, 400V

Charakteristika objektu

Bydlení pro rodiny

Dopravní dostupnost

Silnice, Autobus

Vybavenost v okolí

Kompletní síť obchodů a služeb, Supermarket, Školka, Úřady, Zdravotnická zařízení, Škola, Pošta

Charakter okolí objektu

Obytná,Rekreačně nevyužitá,Rekreační,Venkovská

Další údaje

Zdroj vody:

Studna, Místní zdroj, Dálkový vodovod

Plyn:

Plynovod

Elektro:

400V, 230V

Máte otázku?

Kde inzerujeme?