Prodej, rodinný dům, 140 m2, 3+1, Opava - Kylešovice

Evidenční číslo: 965/4500
Typ: Samostatně stojící
Adresa: Malá, Opava (nečleněná část města), Kylešovice, Opava
Cena: 2 590 000Kč
Poznámka k ceně: Konečná cena včetně právního servisu a provize RK
2 590 000Kč

Nemovitosti

Popis nemovitosti

Ve výhradním zastoupení majitele Vám naše společnost nabízí rodinný dům, samostatně stojící, zděný, podsklepený se sedlovou střechou, o disp. 3+1 (, užitná plocha 140 m2, zastavěná plocha 100 m2), s hospodářskou budovou (zastavěná plocha 55 m2) na pozemku se zahradou o ploše 320 m2. Původní selské stavení. Celková plocha pozemku je 475 m2.Základy domu tvoří betonové pásy s izolací proti zemní vlhkosti, obvodové nosné konstrukce z cihelného zdiva. Dřevěný střešní krov, krytý eternitovými šablonami uloženými na dřevěném bednění. Klempířské konstrukce z pozinkovaného plechu. Podlahy v pokojích tvoří dřevěné fošny, zádveří keramická dlažba, ve sklepě betonová mazanina. Vápenná fasádní omítka. Okna dřevěná dvojitá kastlová. Interiérové dveře hladké, vstupní prosklené. Vytápění domu zajišťují kamna na tuhá paliva a krbová kamna. Elektroinstalace původní s částečnou výměnou. Vyjma elektřiny není stavba není napojena na běžné IS vč. vody a splaškové kanalizace. Veškeré sítě dostupné na hranici pozemku.

Dispozice: Sklep tvořen dvěma místnostmi určenými jako sklade paliva a místnost na uskladnění ovoce a zeleniny. V 1.NP vstupní zádveří - předsíň, kuchyně, 3 pokoje a komora. V podkroví prostor pro rozšíření obytné části domu.

Vedlejší stavba:
Součástí pozemku je vedlejší stavba - hospodářská budova. Stavba se dvěma místnostmi postavena v r. 1959, na betonových základech, nosné konstrukce i příčky zděné v klasické technologii, krovy dřevěné, střecha sedlová, střešní krytina eternit, podlahy betonové, vnitřní omítky vápenné, dveře dřevěné. Stavba dříve užívána jako sklad, dílna.

Nemovitost je situována ve vilové zástavbě 5 min. jízdy autem od centra města. Velkou výhodou je dostupnost městské hromadné dopravy a veškerá občanská vybavenost.

Městská část Opava-Kylešovice je v současnosti populačně třetí největší evidenční část statutárního města Opavy, od jehož centra se rozkládají 2 až 3 km jihojihovýchodním směrem. Jsou součástí samosprávně nečleněné centrální oblasti města, která spadá přímo pod působnost zastupitelstva a magistrátu města.

Relaxaci, kulturní a sportovní vyžití mimo blízkých sportovišť nabízí také Areál Zdraví, lesopark v okolí řeky Moravice s možností pěšího nebo cyklistického výletu. Turistické trasy kolem řek Moravice a Hvozdnice. V prostoru Panského mlýna jsou stáje a soukromý jezdecký klub. V nově rekonstruovaném sportovním areálu najdeme tenisové kurty, dvě hřiště na plážový volejbal, plácek na malou kopanou a také malý plavecký bazén, kuželkářské dráhy. V Kylešovicích také najdeme jednu bowlingovou hernu a na Hlavní ulici, mezi kostelem a starou školou, také hasičskou zbrojnici, kterou užívá oddíl dobrovolných hasičů s dlouholetou tradicí.

Průkaz energetické náročnosti inzerujeme dle zákona v energetické třídě G. Zprostředkování financování nemovitosti zajistíme zdarma. Pro další informace kontaktujte našeho makléře. Těšíme se na Vaší návštěvu.

Základní info

Umístění: Klidná část obce
Typ objektu: Samostatně stojící
Konstrukce: Cihlová
Adresa: Malá, Opava (nečleněná část města), Kylešovice, Opava
Cena obsahuje včetně právního servisu, s provizí RK

Plochy

Plocha zastavená: 100m2
Plocha sklepa: 60m2
Plocha zahrady: 320m2

Počty místností, umístění

Počet místností: 4
Počet parkovacích míst: 2
Počet nebytových prostor: 2
Počet pokojů: 3
Počet NP: 1
Počet PP: 1
Typ objektu: 1. podlaží

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti: G - Mimořádně nehospodárná
Podle vyhlášky: vyhláška č. 264/2020 Sb.

Vybavení objektu

Zahrada, Sklep, Bytové jádro zděné

Inženýrské sítě

, 400V, , 230V

Charakteristika objektu

Bydlení pro rodiny

Dopravní dostupnost

Autobus, Dálnice, MHD, Trolejbus, Vlak, Silnice

Vybavenost v okolí

Pošta, Supermarket, Škola, Kompletní síť obchodů a služeb, Úřady, Zdravotnická zařízení, Školka

Charakter okolí objektu

Obytná,Venkovská

Další údaje

Přístupová cesta:

Asfaltová

Typ vytápění objektu:

Lokální tuhá paliva

Máte otázku?

Kde inzerujeme?