Evidenční číslo: 984/4500
Typ: Samostatně stojící
Adresa: Horní Bečva, Vsetín
Cena: 5 720 000Kč
Poznámka k ceně: Konečná cena včetně právního servisu a provize RK
5 720 000Kč

Nemovitosti

Popis nemovitosti

V zastoupení majitele Vám naše společnost nabízí chatu, samostatně stojící dřevostavbu o zastavěné ploše 98 m2, podsklepenou, se sedlovou střechou, o disp. 4+1 + menší ložnice (cca 200 x 230 cm), s rozsáhlými pozemky (18 199 m2), třemi hospodářskými stavbami, garážovým stáním a dvěma studnami na pitnou vodu. Chata byla v letech průběžně rekonstruovaná, když byla postupně provedena celková rekonstrukce: střecha, okna, podlahy, ÚT, kotel na tuhá paliva, ocelové radiátory, elektroinstalace v mědi, rozvody vody v plastu, koupelna společně se splachovacím WC, kuchyně a obytné místnosti, odpady svedeny do veřejné kanalizace, napojení chaty na obecní vodovod .

Základy stavby tvoří betonové pásy s izolací proti zemní vlhkosti, dřevěné obvodové nosné konstrukce (zateplené), vnitřní zděné konstrukce. Stropy dřevěné s rovným podhledem izolované minerální vatou 50 mm. Dřevěný střešní krov, krytý hliníkovými šablonami uloženými na dřevěném bednění. V sociálních zařízeních a nad kuch. linkou keramický obklad. Kuchyňská linka v barevném tónu dřeva se spotřebiči (myčka Candy, lednice, mrazák, el. trouba, mikrovlnná trouba). Podlahy ve třech pokojích tepelně izolované dřevěné a plovoucí podlahy, v kuchyni, na chodbě a v koupelně s WC dlažba, ve sklepě betonová mazanina. Schodiště do sklepa ocelové. Fasáda dřevěné fošny. Okna plastová dvojsklo, chráněná sítěmi proti hmyzu, parapety plastové. Dveře dřevěné. Vytápění kotlem na tuhá paliva do ústředního topení s ocelovými radiátory, případně keramickými kamny na tuhá paliva formou průduchů do všech místností. Elektroinstalace v mědi. Dále na stavbě prováděna průběžná údržba. Ve sklepě kotel na TP, el. bojler na ohřev TUV je instalován v koupelně. Rozvody studené a teplé vody v plastu. Obecní vodovod. Kanalizace svedena do veřejné kanalizace.

Dispozice: Dva sklepní prostory se samostatnými vstupy s kotelnou se skladem paliva a místností na uskladnění ovoce a zeleniny. V 1.NP vstupní zádveří, propojovací chodba, 2 kuchyně, 4 pokoje, koupelna se sprchovým koutem společně s WC. V podkroví úložný prostor.

Pozemky o celkové ploše 18 199 m2:
1. Plně oplocené pozemky s možností budoucí výstavby na základě územního plánu o ploše cca 4 000 m2.
2. Pozemky vedené jako trvalý trávní porost a ostatní plocha o ploše cca 14 199 m2.

Vedlejší stavby:
Na pozemcích se nachází tři prostorné dřevěné hospodářské budovy, garážové stání pro jedno vozidlo, dvě vydatné studny na pitnou vodu. Stavby užívány jako sklady, dílna.

Rožnov pod Radhoštěm nabízí rozšířenou občanskou vybavenost a služby, funkční autobusovou dopravu, běžnou dopravní infrastrukturu. Svou geografickou polohou je Horní Bečva vyhledávaným místem k letní i zimní rekreaci. Po celý rok je možno využívat značených turistických tras k procházkám, výletům a cykloturistice po horských hřebenech přes Soláň, Radhošť, Pustevny, Lysou Horu až k vrcholům Malého Javorníku. Samotná nemovitost leží v okrajové zástavbě obce. Finanční poradenství zajistíme zdarma.

Základní info

Umístění: Klidná část obce
Typ objektu: Samostatně stojící
Konstrukce: Dřevostavba
Adresa: Horní Bečva, Vsetín
Cena obsahuje včetně právního servisu, s provizí RK

Plochy

Plocha zastavená: 98m2
Plocha zahrady: 2998m2

Počty místností, umístění

Počet místností: 4
Počet koupelen: 1
Počet parkovacích míst: 4
Počet pokojů: 4
Počet NP: 1
Počet PP: 1
Typ objektu: 1. podlaží

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti: G - Mimořádně nehospodárná
Podle vyhlášky: vyhláška č. 148/2007 Sb.

Vybavení objektu

Zařízeno nábytkem, Sklep, Zahrada, Terasa, Parkování, Bytové jádro zděné

Inženýrské sítě

Voda, užitková, Voda, pitná, TV satelit, Telefon, Studna, Kanalizace, , Internet, 400V, 230V,

Charakteristika objektu

Bydlení pro rodiny

Dopravní dostupnost

Autobus, Silnice

Vybavenost v okolí

Pošta, Škola, Školka, Úřady, Zdravotnická zařízení

Charakter okolí objektu

Rekreační,Venkovská,Rekreačně nevyužitá,Obytná

Další údaje

Zdroj vody:

Studna, Dálkový vodovod

Telekomunikace:

Telefon, Internet, Satelit

Přístupová cesta:

Zpevněná, Asfaltová

Odpad, kanalizace:

Veřejná kanalizace

Typ vytápění objektu:

Ústrední tuhá paliva, Lokální tuhá paliva

Elektro:

400V, 230V

Máte otázku?

Kde inzerujeme?