Prodej, byt 3+kk, 204 m2, Klimkovice-Hýlov, ul. Husova

Evidenční číslo: 1057/4500
Adresa: Klimkovice, Ostrava-město
Cena: 11 500 000Kč
11 500 000Kč

Nemovitosti

Popis nemovitosti

Residence KK, Klimkovice, Hýlov, ul. Husova.

Nadstandardní bytová jednotka 3+kk 204 m2 (včetně terasy 110 m2) umístěna ve 2. nadzemním podlaží rezidenčního domu. Orientace bytu: východ - západ.

V ceně: DPH, řízené větrání s rekuperací tepla, systém topení a chlazení stropem, inteligentní ovládání bytu, předokenní žaluzie, podlahové vytápění. Lze dokoupit dvě parkovací stání před domem.

Popis bytu: Luxusní plně prosluněný byt s prostornou terasou o dispozici 3+kk je situován ve druhém podlaží nově vznikajícího rezidenčního projektu Residence KK v prostoru mezi řídkou zástavbou rodinných domů vesnického charakteru v dosahu blízkého města, přesto v blízkosti krásné přírody.

Dominantou interiéru je velkorysý obývací pokoj společně s kuchyní o ploše 39,2 m2 s přípravou na kuchyňskou linku a se vstupem do skladu potravin 1,7 m2, francouzskými okny se vstupem na terasu 110,1 m2. Další prostory bytové jednotky tvoří ložnice 13,3 m2 a další pokoj o velikosti 12,7 m2, prostorné koupelna 7,8 m2 s přípravou na sanitu, WC se samostaným vstupem (dva oddělené prostory 1,9 m2 a 1,7 m2) a také technická místnost o ploše 4,4 m2. Interiér bytu bude dokončen dle požadavků nového majitele ve vysokém standardu.

Stavební koncepce bytového domu především akcentuje důraz na architektonické řešení při využití současných moderních ekologických trendů. Energeticky úsporná dvoupodlažní cihlová stavba, která se staví ve vysoké standardu provedení a vybavení s důrazem na kvalitu použitých materiálů je rozčleněna na čtyři oddělené, samostatné bytové jednotky. Na střeše jsou osazeny fotovoltaické panely, které v kombinaci s tepelným čerpadlem slouží k výrobě el. energie a ohřevu teplé užitkové vody (TUV).

Okolí: Pokud hledáte ideální místo pro bydlení v blízkosti Ostravy, pak si v Residenci KK splníte své sny o ideálním bydlení. Obklopeni příjemnou atmosférou vesnice, se zvuky přírody z okolních luk a lesíka s možností užít si přírodu pro své sportovní a rekreační aktivity v přímém dosahu svého bydlení.

Výhody projektu: Díky umístění projektu v mírném svahu si budete moci vychutnávat krásné výhledy do zeleně a zvuky přírody z nedaleké louky a lesíka. Užijete si tepelnou a akustickou pohodu po celý rok díky exteriérovým žaluziím, architektuře se stínicími prvky domu a izolačním trojsklům. Radost Vám jistě udělá také zahrada před bytem s ostrůvky vegetace a s možností vybudování zastřešené pergoly s grilem, ohniště a hrací zóny pro děti přímo vedle domu. Rezidence KK je navíc energeticky pasivní projekt, který šetří náklady za energie, přitom poskytuje zdravé prostředí pro vaše bydlení, vhodné i pro alergiky. Bezpečí venkovních prostor řeší kamerový systémem s alarmem. Vstup do objektu zabezpečuje elektronicky ovládaná pojezdová brána.

Základní info

Umístění: Okraj obce
Konstrukce: Cihlová
Adresa: Klimkovice, Ostrava-město
Cena obsahuje včetně právního servisu, s provizí RK

Plochy

Plocha terasy: 110m2

Počty místností, umístění

Počet místností: 3
Počet koupelen: 1
Počet parkovacích míst: 2
Počet nebytových prostor: 1
Počet pokojů: 3
Patro, podlaží: 2. podlaží
Počet NP: 2
Typ objektu: patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti: B - velmi úsporná
Podle vyhlášky: vyhláška č. 264/2020 Sb.

Vybavení objektu

Terasa, Zahrada, Parkování, Bytové jádro zděné

Inženýrské sítě

Voda, užitková, Voda, pitná, Telefon, Klimatizace, Internet, 400V, , , 230V, 120V

Charakteristika objektu

Bydlení pro rodiny, Developerský projekt, Nízkoenergetický

Dopravní dostupnost

Silnice, Autobus, Dálnice, MHD

Vybavenost v okolí

Zdravotnická zařízení, Kompletní síť obchodů a služeb, Pošta, Supermarket, Škola, Školka, Úřady

Charakter okolí objektu

Rekreační,Rekreačně nevyužitá,Obytná,Venkovská

Další údaje

Zdroj vody:

Dálkový vodovod

Telekomunikace:

Ostatní, Internet, Telefon

Přístupová cesta:

Asfaltová, Dlážděná

Odpad, kanalizace:

Septik

Typ vytápění objektu:

Ústrední elektrické, Podlahové, Lokální tuhá paliva, Lokální elektrické

Elektro:

230V, 120V, 400V

Máte otázku?

Kde inzerujeme?