Prodej, byt 3+1, 62 m2, Ostrava-Poruba, ul. Svojsíkova

Evidenční číslo: 763/4500
Adresa: Poruba, Ostrava, Ostrava-město
Cena: 3 290 000Kč
Poznámka k ceně: Cena k jednání.
3 290 000Kč

Nemovitosti

Popis nemovitosti

Bytová jednotka 3+1 upravena na 3+kk o podlahové ploše 62 m2 (užitná plocha 71 m2) je v družstevním vlastnictví s možností převodu do osobního vlastnictví, lokalita Ostrava-Poruba, ul. Svojsíkova. Vchod, který je příjemný svým vstupem je čistý a bezpečný a jsou v něm k dispozici 2 prostorné výtahy. Třípokojový byt se nachází ve třetím nadpodlaží (2.patro) ze třinácti a je nově většinově zrekonstruován (listopad 2021). Rekonstrukce bytu zahrnovala změnu dispozice WC a koupelny, omítky, nové rozvody elektroinstalace v mědi (vyjma ložnice a dětského pokoje), podhledy s bodovými LED světly, nové rozvody vody a odpadů, interiérové dveře, položení kvalitní laminátové plovoucí podlahy s kročejovou izolací v kuchyni, předsíni a v pokojích. V kuchyni je zánovní rohová kuchyňská linka s LED podsvícením, vestavěnými spotřebiči (vestavnou plynovou deskou-MORA, multifunkční troubou-AMICA, nerezovou digestoří s komínovým vývodem). V lince je provedena příprava na zapojení pračky či myčky. Součástí linky je drátěný policový program ve skříňkách. Koupelna je prostorná s moderními keramickými obklady a dlažbou, novou rohovou vanou, dvěma koupelnovými skříňkami, novým, moderním umývadlem, novými bateriemi, zrcadlem s podsvícením bodovými LED světly. Samostatné WC tvoří WC kombi a elektrické odvětrávání. Stěny jsou opatřeny obklady a podlaha dlažbou. Ve všech pokojích jsou instalovány nové žaluzie. V bytě je rovněž nainstalována pro horká léta funkční klimatizační jednotka s dálkovým ovládáním. Byt disponuje velkou zasklenou lodžií (6m2) se vstupem z kuchyně a výhledem do zeleně. Společná anténa na DVBT2, rozvody pro příjem satelitního signálu, kabelové rozvody. Okna v kuchyni jsou orientována východním směrem, v dalších místnostech jihozápadním směrem. K bytu přísluší klasická sklepní kóje o velikosti cca 2 m2.
Byt je ihned připraven k nastěhování a užívání. V blízkosti je zastávka MHD. a veškerá občanská vybavenost-obchody, zdravotní středisko, škola, mateřská školka, kulturní život. Průkaz energetické náročnosti není v současné době k dispozici, proto nemovitost inzerujeme dle zákona v energetické třídě G.
V případě zájmu Vám zprostředkujeme financování nového bydlení při nízkých úrokových sazbách. Pro prohlídku a více informací kontaktujte našeho makléře.

Základní info

Umístění: Klidná část obce
Konstrukce: Panelová
Adresa: Poruba, Ostrava, Ostrava-město
Cena obsahuje včetně právního servisu, s provizí RK

Plochy

Plocha sklepa: 2m2
Plocha lodžie: 6m2

Počty místností, umístění

Počet místností: 4
Počet koupelen: 1
Počet nebytových prostor: 1
Počet pokojů: 3
Patro, podlaží: 3. podlaží
Počet NP: 13
Počet PP: 1
Typ objektu: patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti: G - Mimořádně nehospodárná
Podle vyhlášky: vyhláška č. 264/2020 Sb.

Vybavení objektu

Sklep, Zařízeno částečně nábytkem, Výtah, Nezařízeno nábytkem, Lodžie, Bezbariérový přístup

Inženýrské sítě

Voda, pitná, Telefon, Plyn, Klimatizace, 230V, Kanalizace, Internet,

Charakteristika objektu

Bezbariérové bydlení, Bydlení pro rodiny

Dopravní dostupnost

Autobus, Dálnice, MHD, Silnice, Tramvaj, Vlak

Vybavenost v okolí

Úřady, Školka, Pošta, Škola, Supermarket, Kompletní síť obchodů a služeb, Zdravotnická zařízení

Charakter okolí objektu

Obytná

Další údaje

Zdroj vody:

Dálkový vodovod

Telekomunikace:

Telefon, Kabelové rozvody, Internet

Přístupová cesta:

Asfaltová

Odpad, kanalizace:

Veřejná kanalizace

Plyn:

Plynovod

Typ vytápění objektu:

Ústrední dálkové

Elektro:

230V

Máte otázku?

Kde inzerujeme?