Prodej, byt 1+1, 37 m2, Vítkov, ul. Komenského

Evidenční číslo: 1157/4500
Adresa: Komenského, Vítkov
Cena: 1 270 000Kč
Poznámka k ceně: Konečná cena včetně právního servisu a provize RK.
1 270 000Kč

Nemovitosti

Popis nemovitosti

V zastoupení majitele Vám naše společnost prezentuje prostornou bytovou jednotku 1+1 o podlahové ploše 37 m2 v osobním vlastnictví ve Vítkově, ul. Komenského. Jednopokojový byt je umístěn v 1. nadpodlaží panelového domu ze 4.

Komplexní rekonstrukce (2017) zahrnuje zejména výměnu oken za kvalitní plastová okna, zděné bytové jádro (Ytong), kvalitní omítky (perlinka-štuk), výmalbu, rozvody elektroinstalace v mědi v celém bytě, LED osvětlení, rozvody vody a odpadů v plastu, nové interiérové dveře, montáž kuchyňské linky s podsvícením a se spotřebiči ( el. trouba s el. varnou deskou MORA). V předsíní slouží jako úložný prostor objemná vestavěná skříň. Podlahy v bytě jsou kryty v hlavní obývací místnosti nově lakovanými parketami, v dalších prostorech tvoří podlahy keramická dlažba. V koupelně s moderními keramickými obklady a dlažbou je umístěna zapuštěná vana, umývadlo na DTL skřínce se zrcadlem s nasvícením. WC Geberit je v odděleném prostoru se vstupem z předsíně. Nedílnou součástí prodeje je sklepní kóje (cca 4 m2) s možností užívání společných prostor.

Významnou předností nabídky je nízký měsíční nájem ve výši 3 084,-Kč/měs.

Obytný dům prošel revitalizací v podobě zateplení, nové fasády, výměny oken, vchodových dveří, schránek, zvonků, stoupaček a nové střechy. Bytová jednotka je připravena k nastěhování a užívání ihned, případně po dohodě.

Panelový dům je samostatná panelová stavba situovaná na rozsáhlém pozemku s dostatečným množstvím parkovacích stání, zatravněnou udržovanou plochou s okrasnými stromy, okrasnými dřevinami a ohništěm s možností grilování. Okolí krásné klidné městské části nabízí možnosti procházek do přírody, kdy se před Vámi v krátké dojezdové vzdálenosti rozprostře malebná příroda s hlubokými lesy, které jsou místními obyvateli využívány pro odpočinek a rekreaci, ale také k pěší turistice či k cykloturistice v rámci cyklostezek regionu.

V blízkosti domu zastávky autobusů, V blízkosti domu zastávky autobusů MHD Opava Vítkov a veškerá občanská vybavenost (obchody, restaurace, zdravotní středisko, nemocnice, škola, mateřská školka, kulturní život). Velmi příjemné bydlení v klidné části obce s bezproblémovými sousedy.

Garantujeme také zcela harmonický převod vlastnického práva k nemovitosti, bezpečný převod kupní ceny z advokátní úschovy. Navíc díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí a kvalitnímu klientskému servisu se můžete plně spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování při pořízení Vaší nemovitosti a budeme maximálně nápomocni při vyřizování všech potřebných náležitostí.

Pro prohlídku bytu a více informací kontaktujte našeho makléře. Těšíme se na Vaši návštěvu.

Základní info

Umístění: Klidná část obce
Konstrukce: Panelová
Adresa: Komenského, Vítkov
Cena obsahuje včetně právního servisu, s provizí RK

Plochy

Plocha sklepa: 4m2

Počty místností, umístění

Počet místností: 2
Počet koupelen: 1
Počet nebytových prostor: 1
Počet pokojů: 1
Patro, podlaží: 1. podlaží
Počet NP: 4
Počet PP: 1
Typ objektu: patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti: G - Mimořádně nehospodárná
Podle vyhlášky: vyhláška č. 264/2020 Sb.

Vybavení objektu

Sklep, Zařízeno částečně nábytkem, Bytové jádro zděné

Inženýrské sítě

Voda, pitná, TV satelit, Telefon, Kanalizace, Internet, 230V,

Charakteristika objektu

Bydlení pro rodiny, Bydlení pro zaměstnance

Dopravní dostupnost

Autobus, MHD, Vlak, Silnice

Vybavenost v okolí

Kompletní síť obchodů a služeb, Pošta, Supermarket, Školka, Úřady, Zdravotnická zařízení, Škola

Charakter okolí objektu

Obytná

Další údaje

Zdroj vody:

Dálkový vodovod

Telekomunikace:

Telefon, Satelit, Internet

Přístupová cesta:

Asfaltová

Odpad, kanalizace:

Veřejná kanalizace

Typ vytápění objektu:

Ústrední dálkové

Elektro:

230V

Máte otázku?

Kde inzerujeme?